2011-03-28 ? 14:06:06

from the moment i saw you

2011-03-28 ? 13:40:20

my heart isn't plastic, my heart isn't a toy, but if you want it broken, give it to a boy


2011-03-20 ? 15:34:42

You see, i´m sick of being sad. It sucks. Really.

Hände inte så mkt mer igår än vad man kan fatta när man säger biokväll.
Insåg iaf hur mkt jag saknar mina tjejer, känner att jag kan vara helt mig själv med de för de vet hur jag är. Ja riktigt så är det ju inte på skolan, men sådana vänner är ju svåra att hitta och det tar nog tid innan man känner så för ngn. Men jag tror att har man redan vänner som man tkr passar perfekt för en, så letar man efter de som är likadana...även fast att de inte finns.

Men nu ska jag plugga lite. Är glad att jag är frisk nu, trodde jag hade magsjuka. För är man borta så lita som bara 2 dagar från skolan så missar man MKT. j*vla skola.








2011-03-19 ? 23:38:39

"golpiurt" - ezzi kommentar

Biokväll hos sandor...jag och nöj valde bra hajfilm, men andreas valde cp läskig film.
2011-03-08 ? 23:02:02

I'm not like you

Solat idag och varit barnvakt. Rolig dag, och imorn ska jag jobba. Roligare kan det bli men ska till uppsala på fre för att fira kusinen, får se om det blir något kul i alla fall. Tänkte skriva klart essän nu så magnus får in den. Roligt att plugga på lov.

Och sandra om du läser...så står det i solariumet att man ska vara över arton för att sola för barns hud kan vara KÄNSLIGA. Eftersom du brukar följa reglerna så bra puss :)


Något annat är att jag har typ 10 nummer på min mobil nu, eller olivers mobil. För jag kastade min i väggen och ja nu...ska jag ha en iphone eller en htc om typ 1-2 mån. Så har olivers gamla för tillfället. Kommer få en ny säng nu också eftersom vi flytta yeii! en dubbelsäng! så oliver också får plats...

Känner just nu att sundsvall är väldigt VÄLDIGT litet och alla känner precis alla...






2011-03-02 ? 18:25:46

I'm not a bitch I just have a low bullshit tolerance

Ska plugga plugga hela daaagen lååång nu. (eller dagen som är kvar) för jag har tydligen prov imorn.
Annars har jag väl varit på skolan något för tidigt eftersom jag var där kvart i 9 och vi började 1. Gick till nöj och tvingade henne att vilja bli tjock med mig och gå på bite line på fre.

De som vill med ska med på bite line på fre, det är bara att smsa. PUSSS
Nu ska jag äta glass och choklad och bli tjock och plugga...haha inte.





2011-03-02 ? 11:04:27

If i were tiny i would




Sååååå sööööt Lucci du hittar ju alltid de bästa!

2011-03-02 ? 10:16:39

DU

Du är inte som du var, varför kan du inte förstå att jag också behöver dig. Dina samtal så fort något hade hänt, vem ringer du nu? dina planer...vem får veta de nu? När det väl händer pratar du inte med mig som förr. Som att jag vi var bekanta inte vänner, som att jag var en främling. Vet helt ärligt inte vad som kommer hända nu.

Kommer aldrig få tillbaka henne igen, aldrig mer.

2011-03-01 ? 20:38:54

just cause you're breathing doesn't mean you're alive

Har lust att mörda Nelly! mina skor har gått sönder efter 2 DAGAR! ena dragkedjan har gått sönder! och min modell av samma färg finns inte ens kvar...sedan har de inget tel.nummer man kan ringa utan tvingas skriva via internet! så dålig stil. STORT MINUS FÖR NELLY! orka vänta minst 3 veckor på att de ska få in igen. Behåller de och får se vad jag gör åt saken. Men jag vet EN sak! ska ALDRIG mer köpa skor, kläder eller något från nelly.se som kommer från deras eget märke!



Mamma kom ju in som en litet solståle i alla fall och sa att hon köpt melodifestivalen biljetter tills på lör och även fast att vi köpt de först nu så sitter vi långt fram. Något possitivt i allt mörker. PIIIIIP nelly, skit bara.
Och duktiga oliver skulle plugga me mig idag hur blev det med det?...han kom inte ens.

En annan halv bra sak som jag fick veta idag är att peo och mamma ska köpa huset...ute i öråker. Visste inte ens att det fanns ett ställe som hette det i sundsvall för typ 1 mån sedan...
plus - att huset är stooort och jag ska entligen få göra EXAKT som jag vill på mitt rum. Och jag ska få min ismaskin i skylskåpet mohiha!
Minus - För mig som bott i stan sedan jag kan minnas så är det jobbigt att flytta även om det så bara är några kilometer bort. Mamma och peo tycker husen i stan(södermalm) är så små och med liten tomt så...
stan in my ♥ i will miss you :(



You looove me i know it.


Ska plugga matte nu...utan oliv. Saknar mina tötisart, tår på ögat.