2011-05-22 ? 21:37:55

låtsas inte se att du står bredvid, känner dig inte nu känner dig aldrig mer.

Snön är vit som den var förr, när vi bodde dörr i dörr. Men det var så länge sen.
Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för länge sen, för länge sen.
Står här och låtsas inte se, att du står precis bredvid. Kännde dig för länge sen, så länge sen. För du kommer aldrig mer vara min vän.

2011-05-21 ? 12:14:23

cheated death?

Mysig kväll igår när jag fick skjutsa natta och sandra till norra. En i taget då...
När vi skulle hem var det lite mörkt så vi åkte 3 på min moppe en bit,
jag: nu kör jag!
sandra: nej julina, jag har inte tagit fram fotstödet på moppen du kan få böter för det!
jag: sandra vi åker 3st på min moppe -.-

När jag släppte av natta vid en lite mörkare sida av vägen såg sandra en bil lite längre fram. Sandra sa att hon trodde det var polisen, inte trodde jag på det. Hehe det var polisen :( hoppas de inte såg/om de såg hoppas de inte brydde sig att ta mitt reg.nummer.

Lite spänning i natten!

Nu ska jag åka och jobba. Kram

2011-05-20 ? 20:55:01

yes, but only because i don't think you want to hear the truth

Såra henne? du sårar mig...det tänker du inte på.

2011-05-20 ? 20:45:41

du kommer nog aldrig mer vara min vän


Kommer bli snart.
 

Håller på essä uppg. rättning! sedan undrar jag om jag ska ta och baka lite och kanske sticka ut på en liten moppe tur med någon lite senare :)
2011-05-19 ? 22:58:32

West Hill

Hemma nu, har LITE saker att göra nu! Lägger upp bilder från idag så fort jag får tag på några. skönt att det var lite varmt idag, men det var ovanligt varmt nu på kvällen. Vill egentligen gå en promis men tror det är för sent. Ska prata lite med älskling nu och sedan plugga. Som jag som sagt kan behöva.

Vill egentligen att sommaren bara ska komma nu nu nu! så man kan gå ut på äventyr ! (a)
Och till slut vill jag bara säga att jag är så glad att ha mina vänner, har inte 35miljoner som vissa har, jag har några stycken som står mig nära istället. Och jag tycker det är mkt bättre.

Har ingen bild att lägga upp så...

2011-05-19 ? 21:33:12

Ask yourself a question

Med tjejerna hos natta, mysigaste dagen på länge och skönt att få tänka på annat än skolan.
Ska snart hem och MÅSTE PLUGGA då. Blir nattplugg idag :( och tidig morgon imorn.
2011-05-18 ? 20:51:59

Your love, my drog

Önskar hans underbart fantastiskt luktande tröjor i min garderob bara kunde sluta lukta. Varje gång jag öppnar garderoben kommer den där överväldigande vågen av underbar-hem-mysigkänsla sköljande över mig. Och ibland när jag sitter och pluggar vid mitt skrivbord känner jag lukten sakta krypa sig fram, till slut måste jag ta upp linnet, tröjan, koftan eller vad det nu är som hänger över stolen. Jag sitter där, drömmer om honom, tar in hans lukt. Jag erkänner, det är synligt nu. Jag är beroende, beroende av hans lukt, det är min drog.

2011-05-18 ? 20:39:51

BoyshaveiteasyPå jakt efter pojkvän kläder. En fråga, de har så många fina kläder varför finns det då så många killar som inte har någon fin klädstil alls?
Oliver har någorlunda fin klädstil, men jag tycker vi gör den bättre! Och så är det ju 1år om några dagar och oliver fyller år snart (anledningar att köpa kläder till honom.) för annars gillar han inte att jag köper så mycket till honom :(
Tkr dock jag har rätt ge honom någon tröja från hm typ någon gång sådär (a)
 


2011-05-16 ? 00:13:27

likeabirdi'll alwayscomeback

Tänk om han, om bara för en gång, kunde känna sådär för att han saknade mig.
2011-05-13 ? 22:33:22

dethärstårjagför

Asså seriöst vem tror du att du är?! är du så j*vla dum i huvudet! vad är ditt problem, vad har jag NÅGONSIN gjort dig?
Tydligen dömer man bara folk på en gång, men tro inte jag ska behandla dig som alla andra då. För ja, haha dra åt helvete. Bryr mig inte för du har aldrig varit i mitt liv och kommer nu aldrig att bli. BITCH
Ps. tro inte du är något för *host* jag tycker du ser ut som en liten kråka, och det passar ju bra då du klär och beter dig som att du bor i skogen.
2011-05-13 ? 22:12:22

Men snälla

Hos nöj nu.

2011-05-13 ? 20:26:32

ndinhuiohio

Seriöst orka.
2011-05-12 ? 08:01:00

Kärlek handlar om att ta hand om varandra. Inte att bråka, såra och gå vidrare 24/7

Somnade lagom sent igår. Hann läsa lite i boken som vi ska läsa på engelskan. Bra det så jag hinner med att läsa ut den. Nu håller jag på att fixa mig, börjar 8.30 och har nationella prov engelska som jag missade för några dagar sedan.2011-05-11 ? 22:01:47

Den som uppfann hat måste uppfunnit kärlek med

Ska plugga lite nu, skriva lite tyska och göra mig redo för redovisningen imorn.

                 
2011-05-11 ? 20:24:06

love him or hate him, it's your choice. But if you choose to love him, get used to his faults

Kan börja med igår. Då jag och nöj åkte till birsta, gick super att åka dit på moppen. Efter lite shopping stekte vi lite i solen med slush och chips.
Hem gick lika bra som dit men med mega packning ( nöjs väska i moppen, jag håller i min väska och kör, nöj håller i en STOR påse och håller i sig) GULLIGT.


Inskaffade mitt efterlängtade smyckesträd och ett linne,bustier från Bikbok. De har fått super fina linnen där och många av linnena på får en att tänka på collage, älskar det!

Idag, hände inte mycket. Hade sovmorgon, åkte till skolan, åkte hem med oliver, myste lite, åkte och kollade på mitt hus, pluggade.
2011-05-09 ? 22:06:00

i might be bad but i'm perfectly good at it

Har just kommit hem efter en liten åktur med sandor till södra.
Har hunnit med mycket idag, jobbat, åkt en tur på moppen med sandor och nu ska jag plugga. Imorn är det vanlig skoldag förutom tyskan då vi har engelska nationella istället. Och sedan är jag och min grupp nästan klara med våran redovisning och vi har minst 2 lektioner på oss till. Så vi slutar tidigt!

Sedan blir det birsta med nöj, och det är första gången jag skjutsar henne på min moppe. Får se hur det går men det går säkert bra.  
MUMS vad min nya parfym luktar gott! ville bara tillägga det.


Puss Sandra

2011-05-09 ? 21:15:00

do you understand?Hatar inte dig,
vill bara att du ska försvinna så jag åtminstonde har en mindre falsk person omkring mig.

2011-05-09 ? 14:12:49

141509052011

Åkte aldrig till stan i lördags, stannade hos mormor och morfar istället. Åkte hem igår runt 18 och sedan till norra med Sandor och myste lite. Inga bilder från det för jag glömde min kamera.

Igår kom mamma och peo hem från Indien, med presenter! ja...min "stora" present var inte direkt från Indien utan från taxfree:n, jag fick en parfym (taj sunset) med bodylotion (taxfree), armband och 2 sjalar (Indien).
Nu ska jag bara få mamma att köpa ett smyckesträd till mig för jag vill inte köpa den själv. Hihi

Idag har vi ingen samling på engelskan så jag börjar inte fören 14.30 då vi har idrott, men orka ha fotboll på idrotten, det var ett tag sedan jag var borta från idrotten så jag tror jag skippar...

Ska åk och jobba några timmar nu!

2011-05-07 ? 21:30:00

Like the republic
2011-05-07 ? 21:15:00

Today i don't feel like doing anything.

Hinner inte springa märker jag nu. Åkter hit imorn istället. Ska åka till stan nu på min lilla moppe och umgås lite med sandra, natta och richard kanske några fler.2011-05-07 ? 20:56:37

success from unexpected direction

Måste bara säg att Fokis pojkvän knäpper kort som jag vet inte vad. Alltså att man ens kan vara så duktig, varje bild ser ju ut som modellbilder. Och Foki med alla sina pengar, där de bor och alla resor, alla kläder, skor och allt. OMG. Vill också ha. Vill inte bo där hon bor bara har LITE höjdskräck! Men det kallar jag för en framgångsrik tjej med en LYCKAD blogg. För allt hon har och alla pengar hon har kommer ju ursprungligen från bloggen och sedan alla erbjudanden hon fick i och med bloggen.bläää då
2011-05-07 ? 15:30:00

all or nothing

Nu ska jag börja jobba och spara pengarna! Eftersom vi bestämmde för några år sedan att vi skulle åka utomlands till grekland. Vi som är tjejerna, och inte familjen.
Mamma och peo kommer säkert ge mig lite pengar för att åka men måste
ändå spara sjäv. 

Annan anledning till att jag ska spara är att jag inte vill ha någon konstig bil när jag tar körkort,
mamma och peo kommer säkert köpa en bil till mig (till studenten då alltså) men sparar jag ihop lite pengar själv kan jag lägga till lite pengar och så kan jag köpa en lite finare bil. För jag tror de inte vågar ge mig en konstig bil, utan då ger de mig pengar istället så jag fick spara själv till bilen jag vill ha...men sparar jag nu så kanske jag redan då kan köpa bilen. Det gäller att vara smart! så nu börjar jag lägga undan en summa från min lön varje månad.

Vem vet, min moster som bor i shlm har sin bil här och använder den inte så värst mycket så om ett under händer och hon inte vill ha kvar den kan man köpa den av henne. Men troligen vill hon ha kvar den.

Kommer sakna pengarna nu, men kommer ju få igen det på något annat!
Bilen moster Malin har
2011-05-07 ? 14:32:00

I'll wouldn't do the same

Jag stör mig på personer som bestämmer sig för att gå iväg, och som sedan fortfarande tror att man ska ställa upp för dem.

2011-05-07 ? 13:43:43

I want to be a morning person

Igår hade vi myskväll hos sandor. Jag ville se någon film som jag hade sett reklam för på tv, så det blev till slut den...men den var inte bra. (kommer inte ihåg vad den heter) Men vi hade i alla fall våra B&G♥
Lånade ett par mjukisbyxor av sandra som är mega stora, vilket jag älskar. Tro det eller inte men jag måste köpa såna byxor. Hihi

Idag då. Älsklingen åkte till fränsta och han blir väl där hela helgen, hade helt glömt det. Jag ska jobba nu och sedan åka till mormor och morfar för att äta och kanske gå ut och gå. Ikväll runt 9 tänkte jag hitta på något med natta. 

 


2011-05-06 ? 12:02:00

pritty scary

Har säkert glömt berätta det med det var en explosion i mitt hus för några veckor sedan. Det började brinna men den släcktes snabbt. Jag bor i en lägenhet för nu, men det var inte hos oss det hände utan familjen ovanför. Barndmännen sa att de trodde det var för en sprayflaska som orsakan explosionen men de tyckte också det lät konstigt. För famlijen det hände hos, hela deras fönster flög ut på backen. KUL

Måste säga att jag var lite rädd för jag funderade på att börja kasta ut mina saker genom fönstret, kanske inte riktigt vad man ska göra i en sån situation men det går ju genom hela andra saker i huvudet än det man egentligen ska tänka på. 

Passade på att ta lite kort

2011-05-06 ? 10:46:00

truth about time, it will always pass you by

Tidsinställt inlägg

Mer bilder från igår.

Sitter nog troligen på någon tråkig lektion nu, idag har jag engelska (nationella på lektionen) och naturk. tror jag.
Önska mig lycka till på nationella!
skriver när jag kommer hem igen.2011-05-05 ? 23:34:16

i wanna lick your lips like a lillipop

Var bara tvungen att ta lite pics. när ljuset i mitt rum var så fint.

Efter jag knäppt kort, gick jag till hemakväll, köpte dricka, gick till nöj, gick hem SJÄLV!, tog av mig sminket, satte mig vid datorn. 

I can feel it, it smells fake bitch and she's close.2011-05-05 ? 19:22:05

jag ska önska mig många soliga dagar så du och jag kan mysa i solen tills det blir kväll

Har suttit till halv 4 och hållt på med FN så det ska bli klart.Ska gå och sola snart, sedan till nöj en stund. Är så trött så jag kan dö. Måste skriva tyskan (minst) idag. Orkar inte gå. Det är kallt ute.

ScaryLyssnade på justin bieber (youtube), hittade den här kommentaren.

Justin Bieber is gay? He has a girlfriend.
Can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.
Is ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive, and he's on millions of posters everywhere.
He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.
He's heartless? Listen to pray.
He's unsuccessful? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 9 music videos, 1 movie, 1 book, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.
Do your research before you make fun of him  
2011-05-05 ? 09:00:00

one thing has been true all along, you don't really know what you got til it's gone

Ligger i sängen och myser med älsklingen som kom till mig tidigt ♥
Börjar skolan 10.10, men vill egentligen sova resten av dagen.Haha lilla gubben älskar allt hos dig ♥
2011-05-05 ? 07:00:00

letar efter något som kan ändra allt


Alltid2011-05-04 ? 23:42:00

sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem


Konversationer mellan mig och oliver för ett tag sedan. Tänk att man kan ha världens finaste kille ♥
2011-05-04 ? 22:22:32

kickin' into gear when i see that face

Det jag köpte i birsta.
2011-05-04 ? 21:25:23

am i just a roadblock in your way?

Tråkdag idag. Missade första lektionen för jag försvo migoch ja...vi hade nationella idag på morgonen i engelska. KUL! Antar att jag kommer få göra det imorn istället.
Åkte till birsta efter skolan idag med oliver, tänkte att jag skulle få ha lite mys med min älskling. Det finns SÅ MYCKET MER i birsta än i stan! man hittar så mycket mer, i alla fall jag. Jag hittade en knallrosa bikini med mamma för några dagar sedan som jag köpte idag. Från början skulle jag skämta med mamma och säga att hon skulle köpa den åt mig men det var faktiskt fin haha. 
Jag köpte också nya shorts till sommaren...om den ens kommer? 
Oliver och jag gick och åt på IKEA och sedan åkte jag och släppte av oliver hos kenny, men exakt när jag kom hem var de klar med vad de nu skulle göra och jag fick åka och hämta honom (Y)

När jag kom hem fick jag veta något hemskt. Vill inte att det ska hända och hoppas VERKLIGEN att det inte händer.

Ska gå och titta på greys nu. KRAM


2011-05-03 ? 15:58:38

Like if?

blä less trött och måste plugga! allt på samma gång. Har mycket att göra hemma okcså som jag inte gjort än men måste troligen stanna här till halv 5 -.-' för ett helt nytt arbete om FN.  Ska hem sedan och äta sedan måste man plugga igen (y). Kanska hinner med att åka lite moppe med sandra men vet inte än, måste skriva klart åmindstånde en till samhällsuppg. idag.

Har 2 och en halv samhällsuppg. kvar nu (de är mer lik uppsatser än uppgifter)
En tyska recension
Och idag fick vi en tyska LÄXA som man skulle göra hemma (men enligt skvadern ska man inte få hemläxor...)
jag ska skriva runt ett A4 med fakta om en tysk region tills på fre. Tack för den "läxan" vikarie!
Och så har jag såklart våran FN redovisning (som jag aldrig i livet kommer jobba på hemma)
Ja tror det var allt...möjligt att jag missade någon läxa, prov eller uppsats. PUST2011-05-02 ? 21:30:02

can i get your lips to speak my name?

sitter med nöj och har nyss färgat klart hennes hår, ska snart gå hem. Måste ju skynda mig hem och skriva lista på vad mamma ska köpa i Indien eftersom hon ska åka imorn!
Kanske drar ut med sandra en sväng på moppen eftersom jag tror hon gärna vill åka om jag inte har fel, men hon sa att hon hade mkt plugg så får se.
Och nu för 6779293 gången bestämer jag att jag ska köpa hårförlängning för jag ser så fin ut i de (a) hihi.
saknar min lilla surpupps älskling, pusspåre. 
Blää så otroligt sött!
and just so you know
2011-05-01 ? 22:47:56

hääär